Samenkomst

Een van de belangrijkste activiteiten die we organiseren is de samenkomst op zondagmorgen vanaf 10.00 uur

Tijdens deze samenkomst ontmoeten we elkaar, maar hebben we ook een tijd van aanbidding voor God en luisteren we naar een opbouwend en bemoedigend woord vanuit de Bijbel.              

Na de samenkomst is er ruime gelegenheid om na te praten, of voor gebed, maar ook om gewoon gezellig samen te zijn. Dit alles onder het genot van een gratis kopje koffie en thee. 

Onze samenkomsten zijn openbaar en vrij toegankelijk voor iedereen die graag eens langs wil komen om een kijkje te nemen. Velen zijn u voorgegaan en hebben ontdekt dat dat oude boek, de Bijbel, nog steeds heel relevant is voor ons leven van vandaag  de dag.                                                                

Wij zien het als een boeiende uitdaging om de boodschap van het evangelie op een eigentijdse wijze te communiceren.

Als u de samenkomst bezoekt, zult u dat o.a. merken aan de eigentijdse muziek en het gebruik van moderne communicatiemiddelen. De beste manier om te begrijpen wat ons beweegt is als u zelf eens langs komt om het allemaal zelf te ervaren. U bent van harte welkom!

Tijdens de samenkomst is er een speciaal programma voor de kinderen. Van pasgeboren t/m groep 8 van de basisschool worden de kinderen opgevangen met een geheel eigen programma, zodat ook zij een goede tijd mogen beleven terwijl u geniet van de samenkomst. 

De kinderen worden tijdens  de samenkomst door de leidster(s) opgehaald of kunnen door uzelf worden weggebracht. Na de samenkomst worden de kinderen naar de zaal gebracht of kunt u uw kind zelf ophalen. Meer bijzonderheden over het kinderwerk vindt u elders op deze website.

Wij zien er naar uit u binnenkort te mogen ontmoeten